Voor secretariële en managementondersteunende professionals

Over mij

Madeleine Meijer

Kennis, ervaring en passie

Met > 17 jaar werkervaring in de uitzend- werving & selectiebranche en gedegen kennis van de secretariële markt, ken ik het vak en de markt door en door.  Na al die jaren heb ik bovendien een onverminderde passie voor werving en selectie. Een uitstekende kandidaat en een interessante opdrachtgever aan elkaar koppelen geeft mij veel voldoening en energie! Wat bij mij voorop staat is het persoonlijke contact en relatiebeheer. Met de juiste personal touch ben ik ervan overtuigd dat je daarmee de beste match kan maken!

Door mijn dienstverlenende instelling en enthousiasme ga ik graag samen met kandidaten en opdrachtgevers op zoek naar oplossingen. De dienstverlening van Meijer Recruitment gaat daarom verder dan het vinden en vervullen van vacatures: advies is altijd inbegrepen.

Ik woon sinds 15 jaar met heel veel plezier in het mooie Soest (foto; de Soesterduinen) samen met mijn man en kinderen (17, 13 & 13), ik werk vanuit huis en spreek mijn kandidaten op een afgesproken locatie of via videobellen en mijn klanten spreek ik bij hun bedrijf om zo goed de sfeer te proeven en de werkplekken te zien.

Mijn werkgebied is regio Soest-Baarn-Amersfoort-Utrecht-Hilversum-Almere-Amsterdam. Bel mij als je meer wilt weten! T: 06-26764685/M: Info@meijerrecruitment.nl. Of volg mij op LinkedIn, Instagram of Facebook; Meijerrecruitment.

LinkedIn Madeleine Meijer Facebook Meijer Recruitment Twitter Madeleine Meijer