Voor secretariële en managementondersteunende professionals

Management assistent

Voor een leuk en fijn bedrijf in Utrecht (Galgenwaard), ben ik op zoek naar een pro actieve MA. Ik zoek iemand die lekker zelfstandig kan werken, houdt van een veelzijdig takenpakket, iemand die zich nergens te goed voor voelt, werk ziet en het leuk vindt om in een team van 4 dames te werken. Het is fijn als je al werkervaring in deze rol hebt maar kom je uit de hotel- of horecawereld en wil je dit vak in dat kom ik ook graag met je in contact!

Het is een gezellig kantoor, gemiddelde leeftijd is 30-40 jaar, ze doen leuke dingen naast werktijd, af en toe borrels in het eigen café, goede lunch in de bedrijfskantine, goede koffie en een prachtig uitzicht over Utrecht. Parkeren kan in de parkeergarage van het pand.

 

De functie;

In deze rol ga je samenwerken met 1 van onze directieleden en de M&A director.
Hoe dit er concreet uitziet? Als directiesecretaresse ben jij het visitekaartje van de directie. Je beheert agenda’s en regelt alles wat daaromheen nodig is aan voorbereiding en vervolgacties. Je helpt de directie met projectmanagement, presentaties en verzorgt de afhandeling van telefoongesprekken, post en e-mail. Verder ontvang je gasten en externe relaties en onderhoud je contacten met stakeholders. Daarnaast houd je je bezig met het opstellen van rapportages, dashboards en planningen en presentaties. Dus veel ballen in de lucht. Maar als spin in het web gaat jou dat moeiteloos af.

Kortom, je houdt ervan zaken meteen aan te pakken, je bent ondernemend, leergierig en creatief. Je ziet geen problemen, maar uitdagingen en oplossingen! Daarnaast ben je operationeel heel sterk. Met een glimlach en energie krijg jij iedereen de goede kant op. Zo maak je het verschil.

Het directiesecretariaat bestaat uit vier directiesecretaresses waarvan jij er een zal zijn. Samen ondersteun je op een dienstverlenende en prettige manier de directie. Daarin voer je zelfstandig eigen taken uit en vervang je bij afwezigheid van anderen elkaar. Het secretariaat is een belangrijk knooppunt voor de directie en de gehele organisatie.