Voor secretariële en managementondersteunende professionals

Kandidaat

De leukste banen

voor secretarieel en managementondersteunend personeel

Ben jij een kei in secretariële of managementondersteunende taken en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat dan vrijblijvend je cv achter. Meijer Recruitment heeft een groot netwerk in de regio midden Nederland en gaat graag voor je aan de slag.

Als voormalig intercedent ken ik de markt en heb ik een groot netwerk opgebouwd. Als kandidaat profiteer je van die kennis en ervaring. Ik ga namelijk niet alleen op zoek naar jouw droombaan, maar kan je ook advies geven over je loopbaan, cv en LinkedIn-profiel.

Ook buiten kantooruren

Omdat je tijdens kantooruren misschien niet in de gelegenheid bent om kennis te maken, is Meijer Recruitment ook ’s avond en in het weekend beschikbaar. Om te beoordelen wat Meijer Recruitment voor jou kan betekenen, neem ik de tijd voor een gesprek. Achtergrond, persoonlijkheid, sterke en zwakke punten, motivatie en wensen komen uitgebreid aan bod.

Van mij mag je verder verwachten dat ik je tijdens het proces doorlopend op de hoogte houd van ontwikkelingen. Na een aantal weken heb ik altijd een evaluatiegesprek met jou en jouw werkgever.

Cv achterlaten

Zin in een nieuwe baan? Laat dan meteen je cv achter!