Voor secretariële en managementondersteunende professionals

Opdrachtgever

De juiste kandidaat

is meer dan een cv

Meijer Recruitment kijkt verder dan het cv. Persoonlijkheid, uitstraling en instelling wegen eveneens mee. Daarom bezoek ik opdrachtgevers graag om een goed beeld te krijgen van het bedrijf en de bedrijfscultuur. Voor gesprekken met kandidaten neem ik de tijd. Achtergrond, persoonlijkheid, sterke en zwakke punten, motivatie en wensen komen uitgebreid aan bod.

In overleg stellen we een passend profiel op voor de kandidaat. Advies op dat gebied is bij Meijer Recruitment inbegrepen. Op basis van dat profiel controleer ik referenties van kandidaten en selecteer ik drie kandidaten die geschikt zijn voor de functie. Snel schakelen is mogelijk als haast geboden is.

Garantie

Vooraf maken we een duidelijke prijsafspraak en elke opdracht is op basis van ‘no cure, no pay’. Meijer Recruitment geeft zelfs een garantie op de geleverde diensten! Wanneer een kandidaat niet bevalt of in haar proeftijd opzegt, ga ik kosteloos op zoek naar een andere kandidaat. Tijdens de looptijd van de opdracht heb ik een evaluatiegesprek met de opdrachtgever en de kandidaat.

Meer informatie over mijn kennis en ervaring op het gebied van werving en selectie is te vinden op de pagina over mij.

Vacature aanmelden

Op zoek naar secretarieel of managementondersteunend personeel? Bel voor meer info. 06-26764685 of mail naar Madeleine@meijerrecruitment.nl. Ik vertel graag telefonisch of live meer, we kunnen dan samen bespreken of er een samenwerking gewenst is.

Wie is Meijer Recruitment

Ik ben Madeleine Meijer en ik zit al 24 jaar in het vak van werving en selectie. Begin 2016 ben ik een eigen werving en selectiebureau gestart. Vaste banen maar zeker ook interim opdrachten zijn mogelijk. Ik onderscheid mijzelf door volle 100% aandacht voor uw vacature en ik put uit een groot netwerk, gespecialiseerd in management ondersteunend personeel. Na een gesprek bij uw bedrijf heeft u binnen 1 à 2 weken 1-2 passende cv’s op uw bureau liggen van dames die perfect matchen. Ik kan u eventueel adviseren, ik heb veel kennis van de doelgroep. Ik ben laagdrempelig, eerlijk, houdt u continu op de hoogte en u heeft 1 contactpersoon.

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie

Voorwaarden Meijer Recruitment