Voor secretariële en managementondersteunende professionals

Over mij

Madeleine Meijer

Kennis, ervaring en passie

Met > 24 jaar werkervaring in de werving & selectiebranche en gedegen kennis van de secretariële markt, ken ik het vak en de markt door en door.  Na al die jaren heb ik bovendien een onverminderde passie voor werving en selectie. Alweer 8 jaar heb ik mijn eigen bedrijf en is de passie alleen maar gegroeid!

Een uitstekende kandidaat en een interessante opdrachtgever aan elkaar koppelen geeft mij veel voldoening en energie! Wat bij mij voorop staat is het persoonlijke contact en relatiebeheer. Met de juiste personal touch ben ik ervan overtuigd dat je daarmee de beste match kan maken!

Door mijn dienstverlenende instelling en enthousiasme ga ik graag samen met kandidaten en opdrachtgevers op zoek naar oplossingen. De dienstverlening van Meijer Recruitment gaat daarom verder dan het vinden en vervullen van vacatures: advies is altijd inbegrepen. Daarnaast heb ik een enorm groot netwerk, vooral gericht op management ondersteuners waardoor ik snel te werk kan gaan.

Ik woon sinds 17 jaar met heel veel plezier in het mooie Soest, samen met mijn man, twee zonen en een dochter (21, 17 & 17), hond Pip en poes Juultje. In mijn vrije tijd zeilen we graag, loop ik hard, doe ik yoga, ben ik mijn Spaans weer aan het opfrissen, lees ik graag en wandel tussen middag veel met mijn hond Pip in de prachtige Soesterduinen.

Mijn kantoor heb ik aan huis en ik spreek mijn kandidaten op een afgesproken locatie of eventueel via videobellen. Mijn klanten spreek ik bij hun bedrijf om zo goed mogelijk de sfeer te proeven en de werkplekken te zien.

 

Mijn werkgebied is regio Soest-Amersfoort-Utrecht-Hilversum-Amsterdam. Bel mij als je meer wil weten! Ik heb ook mensen geplaatst in Rhenen, Dalfsen en Den Haag. Ik geef eerlijk aan of het gaat lukken om een goede kandidaat te vinden of om jou te plaatsen.

T: 06-26764685/M: Info@meijerrecruitment.nl.

Of volg mij op LinkedIn, Insta; Meijerrecruitment.

LinkedIn Madeleine Meijer