Voor secretariële en managementondersteunende professionals

Bestuurssecretaresse

Voor een hele interessante en mooie organisatie van de overheid in Den Haag zoek ik een bestuurssecretaresse die dicht bij het vuur staat waar alles gebeurt. Een organisatie waar je voor de secretaris komt te werken die de verbindende factor binnen het bedrijf is. Een plek waar je veel hoort en ziet van de hele organisatie.

Ik zoek iemand die handig is met complex agendabeheer en daar je hand niet voor omdraait, daar ook in meedenkt hoe het zo efficiënt mogelijk ingevuld kan worden. Iemand die overall meedenkt, de verbinder is op de werkvloer, die stevig in zijn of haar schoenen staat en ook tegengas durft te geven. Een poortwachter naar de secretaris.

Het is een baan waarin nu vooral thuis gewerkt wordt maar op termijn, als het weer kan en mag, hybride werken wel de maatstaaf gaat worden. Het is vooral in overleg met de collega’s omdat het secretariaat wel bezet moet zijn kan je twee dagen op kantoor werken en als je er behoefte aan hebt om meer op kantoor te werken is dat zeker ook mogelijk. Er is veel bespreekbaar.

Daarnaast is het wel heel belangrijk dat je digitaal vaardig bent. Echt iemand die handig is met systemen. Zij werken met Ibabs, webex en interne systemen. Het is fijn als je kan meedenken bij primaire processen.

Het gaat om een vaste baan voor 32-36 uur. Salaris is max €3600,- obv 36 uur ( €4000,- obv 40u) en een 13e maand.

Heb jij interesse en wil je meer weten over de functie? Dan zie ik heel graag je cv met korte motivatie en dan neem ik zsm contact met je op en kan ik je meer informatie geven over het bedrijf om te kijken of je het echt interessant vindt. Dat kan naar madeleine@meijerrecruitment.nl