Voor secretariële en managementondersteunende professionals

Coördinator learning & development

Voor een mooi, interessant en uitdagend bedrijf in Baarn waar je veel kan leren, groeien en jezelf ontwikkelen zoek ik een kandidaat die enthousiast is, leergierig, slim, werk ziet, stevig in zijn of haar schoenen staat, handig is met systemen, een mensenmens, humor heeft en vooral pro actief is en zin heeft om weer verder te groeien.

Je werkt in een team met leuke collega’s waar iedereen zijn eigen werkzaamheden heeft en waar je op elkaar kan bouwen. Heb jij zin in die nieuwe stap? Bel mij, dan kan ik je meer vertellen over het bedrijf én de baan!

 

Jij bent…

 • Een authentieke professional met het vermogen te reflecteren. Wat maakt jou écht?
 • Iemand die energie haalt uit het coördineren van trajecten bij onze klanten en het zo optimaal mogelijk faciliteren (commercieel én administratief) van onze opdrachtgevers en collega’s.
 • Ervaren in een rol waarin je gewend bent te schakelen met verschillende (interne) opdrachtgevers. Je weet altijd de best passende oplossing te bedenken en uit te voeren.
 • Een stevige persoonlijkheid met inlevingsvermogen. Je vindt het vanzelfsprekend om verantwoordelijkheid te nemen en laat je niet snel gek maken.
 • Iemand die gemakkelijk verbindt met (interne) opdrachtgevers vanuit oprechte interesse.
 • Bereid mee te bouwen aan de interne organisatie vanuit jouw talenten en je komt proactief met verbetervoorstellen.

 

Jouw werkdagen…….

… zijn iedere dag weer anders. Jij krijgt er energie van om samen met het team je schouders eronder te zetten, veel te lachen en de best mogelijke resultaten te bereiken voor onze opdrachtgevers, trainers en associates. Als spin in het web heb jij een belangrijke coördinerende rol. In grote lijnen bestaat jouw werk uit:

 • Jij zoekt proactief naar commerciële kansen; naar de wensen van opdrachtgevers en in lijn met onze missie.
 • Jij bent het eerste aanspreekpunt en hebt eerstelijns contact met (interne) opdrachtgevers of deelnemers voor inhoudelijke vragen.
 • Jij organiseert en plant (complexe) trajecten, rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de trainers en voert zelfstandig de organisatorische stappen uit die horen bij de uitvoering van een opleidingstraject bij opdrachtgevers (van eerste contact tot aan de evaluatie).
 • Jij legt de laatste hand aan offertes/aanbestedingen (taal- en rekenkundig) en voert nauwkeurig de benodigde administratieve vervolgstappen uit.
 • Jij ziet het als jouw dagelijkse missie om je collega’s te ontzorgen, o.a. via diverse commerciële en secretariële werkzaamheden.
 • Jij bouwt mee aan onze organisatie door de invulling van interne rollen, passend bij jouw talenten en ambities.

 

Wat hebben zij  jou nog meer te bieden?

Je komt bij hen terecht in een warm en hecht team van gedreven professionals, waar je helemaal jezelf kunt zijn en waar we uitdagingen niet uit de weg gaan. “Work hard, Play hard” is wat ons kenmerkt. Want naast hard werken, hebben we plezier met elkaar en vieren we successen.

In alles wat wij doen, proberen we de diepgang te vinden die we nodig hebben om echte verandering te realiseren; wij maken het écht altijd ECHT. Vanuit het principe “practice what you preach” vinden we het belangrijk om alles wat we bij klanten doen, zelf eerst door te maken. Wij besteden veel tijd en aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Want ontwikkeling is essentieel: als mens, maar ook als professional. Daarom is hier veel ruimte voor via ons eigen Academy en ons unieke buddysysteem.

 

Salaris ligt tussen de €2700,- en €3500,- obv 40 uur. Afhankelijk van je werkervaring. De functie is voor 4 of 5 dagen in de week, vaste baan!

Zie jij jezelf dit helemaal doen? Mail dan je cv naar Madeleine@meijerrecruitment.nl of bel voor meer info! Tel: 06-26764685