Voor secretariële en managementondersteunende professionals

Executive Assistant

Ik zoek een Executive Assistant voor een mooi en interessant bedrijf in Amersfoort. Het bedrijf is erg goed bereikbaar met OV en auto. Vindt jij het leuk om 1 op 1 te werken en iemand helemaal te ontzorgen? Lees dan verder!

Ik zoek iemand die rust uitstraalt, iemand die zich niet gek laat maken, snel overzicht heeft en verbanden kan leggen, processen doorgrond en organisatiesensitief is. Je hebt zaken vaak al geregeld voordat er naar gevraagd wordt en je doet dat met plezier, want er mag ook worden gelachen.

Je beheert de agenda’s en verzorgt daarbij de planning en benodigde documenten van dag tot dag, daarnaast fungeer je als sparringpartner. Je behoudt altijd het overzicht en bent een vraagbaak voor iedereen. En daar krijg je energie van! In deze vertrouwenspositie regel je geheel zelfstandig de informatiestromen en zorg je voor adequate follow-ups.

 

WIE ZOEKEN WE?

Een proactieve management ondersteuner, met minimaal 5 jaar werkervaring in het ondersteunen op directieniveau in een dynamisch stakeholderveld. Je neemt initiatief en bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. Hybride werken is zeker bespreekbaar!

Daarnaast heb je ervaring met:

  • Complex agendabeheer en beheer van verschillende mailboxen.
  • Interne, externe en online vergaderingen plannen en coördineren.
  • Voorbereiden van vergaderstukken (digitaal in iBabs).
  • Het bewerken en opstellen van presentaties, zakelijke correspondentie en notulen.
  • Organiseren van evenementen en plannen van zakenreizen.

 

  • Ervaring bij het ondersteunen op directieniveau.
  • Uitstekende kennis van het MS Office pakket.
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je ontzorgt, bent discreet en neemt initiatief.

 

Je kan hybride werken. Op kantoor drink je je koffie bereidt door de eigen barista’s en werk je met collega’s aan projecten. Thuis kun je gefocust aan de slag en ben je verantwoordelijk voor je eigen dagindeling. Met onze thuiswerkregeling kun je zorgen voor een ergonomische/optimale thuiswerkplek.

Voor je eigen ontwikkeling bieden zij de GoodHabitz online leeromgeving aan. Zo kun je jezelf continu blijven ontwikkelen. Je hebt ook de mogelijkheid om een (elektrische) fiets te leasen, dit kan zowel voor privé als woon-werkverkeer.

Je ontvangt een salaris tussen € 3.800,- en max € 4.300,- obv 40 uur. Daar bovenop ontvang je een keuzebudget van 6,94% van je salaris, dit is gemiddeld € 250,- p/m. Daarnaast krijg je 8% vakantiegeld, reiskosten en een goede pensioenregeling.

 

Zie jij jezelf dit helemaal doen? Mail dan je cv naar Madeleine@meijerrecruitment.nl en ik bel je voor meer info over het bedrijf!