Voor secretariële en managementondersteunende professionals

Officemanager

Voor een klein consultancybureau (8 man) die opdrachten op bestuurs- en directieniveau doen, ben ik op zoek naar een pro actieve, zelfstandige, vlotte ondersteunende officemanager.

Een ondersteunende officemanager die het heerlijk vindt om veel verschillende taken op te pakken, bij afwezigheid de werkzaamheden van de PA overneemt, het ook prima vindt om af en toe koffie te schenken, voorraden op orde te houden en er voor te zorgen dat alles netjes is en op rolletjes loopt. Je ziet werk, je hebt je eigen verantwoordelijkheden en ondersteunt met name 1 consultant in haar dagelijkse werkzaamheden. Een leuke afwisselende job waarbij je veel vrijheid krijgt om op kantoor te werken of vanuit huis. Als er een keer veel afspraken op kantoor zijn ben jij daar, en dat verloopt eigenlijk vloeiend. Voor de rest kan je zelfstandig vanuit huis werken. Soms zijn er avondsessies op kantoor waar je bij aanwezig bent.

Lekker zelfstandig werken en af en toe de gezelligheid van je collega’s op kantoor. Het is een mooi kantoor in hartje Amsterdam, naast het Vondelpark, prima te bereiken met OV en/of fiets. De functie is voor 28 of 32 uur per week, flexibel in te vullen. Belangrijk in deze functie is dat je Nederlands en Engels goed is en je handig bent met systemen.

 

Werkzaamheden:

-Agendabeheer

-Correspondentie

-Presentaties maken

-Plannen van projecten en procesmonitoring

-Ontvangen bezoekers

-Projectadministratie

-Opstellen Project offertes

-Website beheren

-Facilitair beheer

-Contacten met de verhuurder

-ICT aanspreekpunt voor team (Office 365)

-Eerste contractonderhandeling, contacten leggen met leveranciers.

-PA vervangen tijdens afwezigheid

 

Het wordt een vaste baan, salaris is €3500,-  tot max €4250,- obv 40 uur.

Zie jij jezelf dit helemaal doen? Heb jij zin in een nieuwe vaste uitdaging? Bel mij of mail je cv maar madeleine@meijerrecruitment.nl dan neem ik zsm contact met je op voor meer info over het bedrijf, de sfeer en de functie.