Voor secretariële en managementondersteunende professionals

Management assistent

Ben jij die Management Assistant (PA) die meedenkt, pro-actief werkt, structureert en verantwoordelijkheid durft te nemen? Voel je je als een vis in het water in een grote internationale organisatie? En heb je een uitstekende beheersing van de de Nederlandse en Engelse taal?

Als Management Assistent ondersteun je de CFRO. De Chief Finance and Risk Officer is lid van de Raad van Bestuur van Asset Management en is verantwoordelijk voor de financiële verslaglegging van de onderneming en de bewaking van (de potentiële) risico’s waar de onderneming mee te maken heeft of kan krijgen. Naast intern gerichte activiteiten heeft de CFRO ook veel externe kontakten waaronder reguliere klantbijeenkomsten.  Door jouw expertise zorg jij dat de CFRO zich op haar doel kan richten. Je zorgt ervoor dat de secretariële, administratieve en organisatorische zaken goed op orde zijn. Je beheert haar drukbezette agenda, je prioriteert en geeft opvolging aan vragen en verzoeken. Je behandelt inkomende en uitgaande e-mail en organiseert evenementen. Je bereidt de MT vergaderingen voor, maakt de actie- en besluitenlijst en bewaakt de opvolging hiervan. Je opereert hierin zelfstandig en proactief en kunt je ‘mannetje’ staan.

Dit breng je mee

Je bent een energieke duizendpoort die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je fungeert als representatieve ambassadeur voor het team en Asset Management in het algemeen. Je weet met gevoelige informatie om te gaan. Door jouw goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden leg en onderhoud je gemakkelijk contacten met in- en externe partijen, maar ook met je directe collega’s, zoals de andere management assistenten. Ook als de werkdruk hoog is, behoud je het overzicht, blijf je accuraat en scherp. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. De functie betreft een fulltime job met standplaats Amsterdam, in een prachtig nieuw kantoor.
Full time betekent dat je 32-38 uur per week werkt en 5 dagen per week beschikbaar bent. Daarvan ben je (minimaal) 2 dagen per week op kantoor waaronder in elk geval de maandag. De overige uren kun je in overleg flexibel indelen over de andere dagen en indien gewenst vanuit huis werken.

Hier ga je aan de slag

•            Een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33%;
•            Veel aandacht voor jouw vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling;
•            Hybride werken: thuis én in één van onze prachtige kantoren (Amsterdam);
•            En uiteraard een goed geregeld pensioen.
Zie jij jezelf dit doen? Mail dan je cv naar Madeleine@meijerrecruitment.nl en ik bel je snel om kennis te maken en samen te kijken of deze functie echt bij je past!