Voor secretariële en managementondersteunende professionals

Medewerker secretariaat

Voor een ontzettend sportief, interessant en bruisend bedrijf in Loosdrecht zoek ik een medewerker voor het secretariaat. Een leuke regel- en organiseerfunctie waarbij jij de rol hebt van aanspreekpunt, zorgen dat de alles op orde is op administratief/secretarieel gebied, de verantwoordelijkheid hebt voor de communicatie, de website mag bijhouden en kijken hoe zij zich meer kunnen profileren op social media; helemaal leuk als jij dit ook oppakt. Lekker meedenken, pro actief zijn, enthousiast en af en toe mee helpen de kar te trekken past helemaal bij je.

 

Wat ga je doen als Medewerker Secretariaat:

  • Jij bent eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het bijhouden van het bestand. De nieuwe inschrijvingen en alle mutaties worden door jou zorgvuldig bijgehouden. Jouw foutloze registratie zorgt ervoor dat de (financiële) ledenadministratie op de juiste manier kan worden verwerkt.
  • Jij draagt verantwoordelijkheid voor een deel van de communicatie naar alle leden. Jij verzorgt mailingen en verstuurt de digitale nieuwsbrief. Dit in samenwerking met twee andere collega’s
  • Het bijhouden van de website behoort ook tot jouw taken. Je plaatst de nieuwsberichten en houdt informatie up-to-date. Je maakt activiteiten aan waarvoor ingeschreven kan worden, zoals wedstrijden en lessen.
  • Je draagt zorg voor het webshopgedeelte. Daaraan gekoppeld zit de inkoop van clubartikelen, voorraadbeheer en het versturen van bestellingen.
  • Je ondersteunt het Hoofd Administratie met diverse (administratieve) werkzaamheden. Door jullie samenwerking kun je haar tijdens afwezigheid vervangen.
  • Hopelijk heb je interesse in social media en kun jij bijdragen aan activiteiten op dat gebied. Heel leuk als jij het invulling weet te geven!

Het is een functie voor 20 uur per week, kan onder schooltijden. Mag ook ochtenden, wat handig is voor jou in de delen.

Salaris is max €4170,- obv 40 uur. Premievrij pensioenregeling en 8% vakantiegeld.

 

Zie jij jezelf dit helemaal doen? Mail dan je cv naar Madeleine@meijerrecruitment.nl en ik bel je snel met meer info over het bedrijf, de functie en de sfeer. Ik zie het graag tegemoet!