Voor secretariële en managementondersteunende professionals

Notarieel secretaresse

Voor een gezellig, jong en dynamisch kantoor in Amersfoort ben ik op zoek naar een enthousiaste, veelzijdige notarieel secretaresse voor 4 of 5 dagen in de week.

Je gaat de (kandidaat) notarissen ondersteunen in hun werk op het gebied van ondernemingsrecht. De werkzaamheden zijn heel divers en je kan nog verder groeien en ontwikkelen in het vakgebied.

 

-Je maakt afspraken voor (grote) klanten en hebt contact met hen.

-Je opent en bereidt het dossier

-Je maakt afschriften en facturen

-Allerlei ondersteunende werkzaamheden

-Je wordt opgeleid om meer inhoudelijke werkzaamheden te doen die horen bij het notariaat zoals registers onderzoeken, voorbereiden van akten en opmaken van volmachte, contacten met kamer van koophandel etc.

-Je werkt met grote interessante klanten.

 

Belangrijk in deze functie is dat je houdt van regelen en organiseren en plannen. Echt een leuke functie waarin je veel kan leren en dingen naar je toe kan gaan trekken. Bij een bedrijf die jouw ontwikkeling erg belangrijk vindt en goed is voor zijn personeel.

Salaris is max €2700,- obv 37,5 uur.

Te bereiken met OV en auto, makkelijk parkeren.

 

Zie jij jezelf dit helemaal doen? Dan zie ik graag je cv met motivatie tegemoet. Dat kan naar madeleine@meijerrecruitment.nl of bel: 06-26764685 voor meer informatie over het kantoor en de vacature.