Voor secretariële en managementondersteunende professionals

Office coördinator

Voor een jong en dynamisch bedrijf in Baarn ben ik per direct op zoek naar een Coördinator Learning & Development. een hele veelzijdige functie waar je je organisatorische talent goed kwijt kan. Ik zoek iemand die daadkrachtig is, oog heeft voor detail, leuk vindt om met klanten contact te hebben, meedenkt, initiatief en creatief denkt, iemand die het leuk vindt om in een team te werken en daarbij wel je eigen werkzaamheden hebt. Met elkaar hard werken en daarna ook tijd voor humor. Als je dit in je hebt is dit een mooie, nieuwe uitdaging!

 

Taken:

-Je bent als spin in ’t web aan het werken voor grote accounts. Een groot deel van je tijd besteed je aan terugkerende werkzaamheden voor de klant; het verwerken van aanmeldingen, plannen van trainers, organiseren van locaties, het maken van cursusmateriaal en het verwerken van evaluaties.

-Je bent de sparringpartner voor jouw accountteams. In overleg met het accountteam bepaal jij met welke werkzaamheden jij jouw dagen invulling geeft. Organiseren van trainingen, maken van offertes en plannen van afspraken.

-Je bent een organisatietalent met oog voor detail. Met jouw uitgebreide, relevante werkervaring plan je trainingstrajecten in die soms complex zijn. Je hebt nauw contact met trainers, collega’s en de klant.

-Je vindt het leuk en hebt oog voor het aanscherpen van werkprocessen.

-Het gaat om een vaste baan, salaris €2800,- tot max €3200,- obv 40 uur

 

Zie jij jezelf dit helemaal doen? De functie is voor 32 uur in de week en ben jij snel beschikbaar? Mail dan je cv naar madeleine@meijerrecruitment.nl