Voor secretariële en managementondersteunende professionals

Office manager / Administratief med.

Voor een groeiend bedrijf in Leusden ben ik op zoek naar een office manager/administratief medewerker. De functie is voor 4 of 5 dagen per week.

Ben jij iemand die geïnteresseerd is in een gezonde leefstijl? Past een gezonde eetgewoonte, vitamines bij je en kan jij je vinden in supplementen? Dan is dit zeker een leuke baan voor je en een bedrijf wat bij je past. Het gaat om een internationaal bedrijf die opereren in de Duitse en Engelse markt. Je Engelse taal is daarom erg belangrijk. Ook je Nederlands moet perfect zijn in woord en geschrift.

Ik zoek iemand die enthousiast, ambitieus en representatief is, iemand die het leuk vindt klanten te woord te staan, oplossingsgericht is, wil meedenken, accuraat is en het leuk vindt om primaire processen te runnen en te zorgen dat het hele bedrijf goed verloopt qua administratie en office management. Het totale pakket ontzorgen!

Mag iemand zijn van 0-5 jaar werkervaring of een wat ouder iemand/herintreder die wel in het salarisplaatje past.

 

Taken:

-Telefoon

-Producten bestellen

-Inkooporders plaatsen

-Zorgen dat de orderstroom goed verloopt, checken of alles goed geleverd is

-Klachten afhandelen, oplossingen bedenken

-Facturen in systeem zetten

-E-mail

-Op beurzen staan

-Website overzetten

-Social Media regelen en bijhouden, echt goed overweg kunnen met moderne communicatie

-Klant – leverancier contacten

-Salaris max €2500,- obv 40 uur, afhankelijk van je werkervaring.

 

Zoek jij een leuke, dynamische vaste baan? Zie jij jezelf dit helemaal doen? Dan zie ik heel graag je cv voorzien van pasfoto en motivatie tegemoet! Madeleine@meijerrecruitment.nl