Voor secretariële en managementondersteunende professionals

Personal Assistant

Voor een internationaal advocatenkantoor op de Zuidas zoek ik een daadkrachtige, sprankelende en stevige Personal Assistant die het heerlijk vindt om een partner (dame) volledig te ontzorgen, zorgen dat zij haar werk goed kan uitvoeren en jij al een stap vooruit denkt voor haar. Belangrijk is dat je uit een zakelijke omgeving komt, nog niet eens zozeer de advocatuur.

Het gaat om een leuk bedrijf, goede werksfeer, leuke collega’s, geen mantelpakjes cultuur maar lekker vlot en netjes. Het kantoor is goed te bereiken met OV; 3 min lopen vanaf station Amsterdam Zuid.

Lijkt jou dit een leuke uitdaging?

Als Personal Assistant werk je intensief samen met één van de partners van een sectie en daarnaast ben je samen met jouw collega’s de eindschakel van het gehele administratieve proces. Dit houdt in dat je (pro) actieve ondersteuning biedt op het gebied van mailbox- en agendabeheer, het bewaken van deadlines, het uitvoeren van correspondentie in de Nederlandse en Engelse taal, archivering van (digitale) dossiers, post- en telefoonverkeer.

Belangrijk is dat je goed met MS office overweg kan, beetje affiniteit op het financiële vlak en je engels moet vloeiend zijn.

Salaris ligt tussen de €3800,- en €4400,- obv 40u. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, gratificatie, reiskostenvergoeding, etc.

 

Wil jij meer weten? Mail je cv naar Madeleine@meijerrecruitment.nl en ik bel je snel met meer informatie over het bedrijf en de functie!

Tot snel!