Voor secretariële en managementondersteunende professionals

Personal Assistent (junior of menior)

Voor een prachtig en gezellig advocatenkantoor op de Zuidas ben ik op zoek naar een topper die of het vak al beetje kent of het vak wil leren en erin wil groeien. Ben jij lekker enthousiast, leergierig, zie jij werk en ben je niet vies van de handen uit je mouwen steken? Lees dan verder!

 

De praktijkgroep Corporate/M&A bestaat in totaal uit meer dan dertig advocaten en (kandidaat-) notarissen die zich richten op fusies en overnames voor zowel corporate als Private Equity in verschillende sectoren (waaronder Energy en Hotels). Daarbij wordt regelmatig samengewerkt met andere praktijkgroepen en met de internationale kantoren.

Als Personal Assistant verricht je werkzaamheden voor de advocaten van deze praktijkgroep. Je bent samen met jouw collega’s de eindschakel van het gehele administratieve proces. Dit houdt in dat je (pro) actieve ondersteuning biedt op allerlei verschillende gebieden, zoals bijvoorbeeld op het gebied van mailbox-, agenda- en dossier beheer. E-mailverkeer handel je indien mogelijk zoveel mogelijk zelfstandig af. Het uitvoeren van correspondentie en aanpassen van contracten in de Nederlandse en Engelse taal, aanpassen van PowerPoint presentaties, archivering van (digitale) dossiers en WWFT gerelateerde vraagstukken behoren ook tot jouw takenpakket.

Wie ben jij?

  • Je hebt werkervaring in een zakelijke omgeving,
  • Je kunt goed overweg met Microsoft Office;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift;
  • Je kunt goed zelfstandig werken en op verschillende niveaus schakelen;

 

Het salaris is in overleg, kijkende naar jouw werkervaring. Het bedrijf heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden en het ligt naast station Amsterdam zuid waardoor je makkelijk met het OV kan reizen of fietsen! Parkeren is niet mogelijk.

Zie ik je cv tegemoet? Of wil je nog meer weten van dit leuke bedrijf? Mail dan je cv naar Madeleine@meijerrecruitment en ik bel je zsm met meer informatie!

 

Tot snel!