Voor secretariële en managementondersteunende professionals

Project assistant

Voor een internationaal bedrijf in Amsterdam ben ik op zoek naar een Project Assistant. Ik zoek een kandidaat met juridische kennis die het leuk vindt om verder te groeien in het vak van assistant. Je hebt al een paar jaar werkervaring (menior niveau), je weet hoe het vak in elkaar zit en bent toe aan die leuke volgende stap! Je bent enthousiast, sprankelend, dienstverlenend, leergierig, je houdt van zelfstandig werken, regelen en een team ontzorgen. Verder is je Nederlands erg goed en je Engels kan je je heel goed mee redden.

 

Werkzaamheden:

-Zelfstandig ondersteunen van project teams

-Bewaken van deadlines

-Je helpt om het proces te optimaliseren

-Je communiceert en werkt samen met collega’s waarin je zichtbaar, flexibel en pro actief bent.

-Bestanden maken en archiveren

-Werk in de gaten houden en verdelen.

-Plannen van (internationale) vergaderingen

-Facturatie/Budgetbewaking

-Contacten met hoorlocaties en hotels.

-Zorgdragen voor alle faciliteiten tijdens een hoorzitting

-Goede kennis en erg handig met MS office

 

Je komt te werken bij een bedrijf met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden voor trainingen, nu thuiswerken en straks mogelijkheid tot 1 à 2 dagen thuis blijven werken. Beschikbaar voor 4 of 5 dagen in de week. Salaris €3000,- – 3700,- obv 37,u uur. Afhankelijk van je werkervaring. 13e maanden en bonusregeling.

Zie jij jezelf dit helemaal doen en heb je de gevraagde kennis?? Stuur dan je cv met motivatie naar madeleine@meijerrecruitment.nl of bel: 06-26764685