Voor secretariële en managementondersteunende professionals

Project secretaresse – 24/28 uur

Voor een ontzettend leuk en interessant bedrijf, die ook maatschappelijk betrokken is, ben ik op zoek naar een enthousiaste, positieve projectsecretaresse. Een projectsecretaresse die het leuk vindt om in een team van fijne collega’s te werken en daar  een uitdagende en dynamische regel- en organiseer functie heeft. Het is een bedrijf met een fijne werksfeer! Je hebt je eigen projecten en verantwoordelijkheden binnen het team. Een heerlijke zelfstandige functie waarbij je twee dagen op kantoor werkt, de donderdag & vrijdag, de andere dagen zijn in overleg en kunnen hybride ingevuld worden.

Je ondersteunt meerdere projectmanagers waarbij je de agenda regelt en beheert, controleren en verzenden van offertes en subsidie aanvragen en zorgen dat de projectadministratie op orde is en bewaakt het.

Daarnaast  organiseer je in- en externe bijeenkomsten van A tot Z en soms ben je daarbij aanwezig. Het zijn mooie en interessante projecten en bijeenkomsten!

Notuleren valt ook onder je werkzaamheden en is zo’n 1x in de 2 weken, dit is interessant omdat je hier volledig bij de projectvoortgang betrokken bent.

Soms heb je telefoondienst, doe je facilitaire werkzaamheden en ontvang je gasten. Dit doe je met elkaar, je bent dus het visitekaartje van de vestiging.

 

Het bedrijf is goed bereikbaar met de auto, OV, fiets. Salaris is max €3896,- obv 36u, een eindejaarsuitkering, uitjes met het bedrijf, goede pensioenregeling, laptop, telefoon, reiskostenvergoeding, etc. Per jan 2024 hebben zij een salarisverhoging van 1,5%.

Beheers jij het officepakket goed? Zie jij jezelf dit helemaal doen? Stuur dan je cv naar Madeleine@meijerrecruitment.nl en ik bel je snel met meer informatie over het bedrijf en de functie!

Tot snel!