Voor secretariële en managementondersteunende professionals

Projectsecretaresse

Voor een mooi en maatschappelijk betrokken bedrijf in Utrecht zoek ik een projectsecretaresse voor 24 uur per week. Prettig en fijn bedrijf met een hele goede werksfeer. Leuke collega’s, interessant bedrijf en ze doen af en toe leuke dingen met elkaar. Ik zoek een enthousiaste, bevlogen kandidaat die ervaring heeft met projecten. En dat kunnen ook kleinere projecten zijn, als je begrijpt hoe het werkt. Het is een leuke, zeer veelzijdige functie die je samen met je collega op gaat pakken.

 

Je takenpakket is afwisselend. Je zorgt voor een accurate en volledige projectadministratie en -bewaking, je gaat overleggen plannen, voorbereiden en notuleren. Ook ga je praktische zaken regelen, zoals het organiseren van een teamdag of het verzenden van materialen.

Daarnaast ga je ondersteunen bij uiteenlopende projecten. Hierbij kun je denken aan het maken en verzenden van een mailing, het klaarzetten van een enquête, het administratieve beheer van het collectief winkelverbod registratiesysteem, locaties boeken en organiseren van trainingen. Je gaat ook woningscans inplannen en beheert het softwareprogramma voor het plannen en uitvoeren van deze scans.

 

Je komt te werken bij het landelijk expertisecentrum. Zij maken zich sterk voor actuele thema’s die te maken hebben met de veiligheid van ondernemers en hun personeel, zoals ondermijnende criminaliteit (fraude, witwassen etc.), cybercrime, overvallen en winkeldiefstal.

Het expertisecentrum ondersteunt de 10 regionale PVO’s met kennis en expertise op de verschillende thema’s en zorgt voor de landelijke communicatie en branding. Het team bestaat uit 1 andere projectsecretaresse, 4 themaspecialisten, 2 collega’s op het gebied van communicatie en een manager.

 

 

Jij brengt relevante werkervaring als projectsecretaresse mee. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en het officepakket kent voor jou geen geheimen. Je hebt affiniteit met administratieve processen en zorgvuldig plannen en organiseren doe jij van nature. Je bent een multitasker, accuraat en met gevoel voor verhoudingen.

Wat bieden zij jou:

  • Een afwisselende baan van 24 uur per week in een boeiende omgeving waar momenteel veel aan het veranderen is.
  • Een marktconform salaris (max. € 3.782,52 o.b.v. 36 uur, schaal 8 Rijks CAO) en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Zie jij jezelf dit helemaal doen?

Dan zie ik heel graag je cv! Dat kan je mailen naar Madeleine@meijerrecruitment.nl