Voor secretariële en managementondersteunende professionals

Projectsecretaresse

Voor een maatschappelijk betrokken bedrijf in Utrecht zoek ik een enthousiaste, dynamische projectsecretaresse die het heerlijk vindt om te regelen en te organiseren, veelzijdig takenpakket te hebben, zorgen dat de projecten lopen en mensen aan hun jasje durft te trekken. Leuke functie met twee andere leuke collega secretaresses binnen een mooie organisatie met een goede werksfeer. De functie is voor 32 uur, vrijdag werken is een must ivm overleggen.

Zie jij jezelf dit doen? Lees snel verder en mail mij je cv als je meer wilt weten over het profiel en het bedrijf!

 

Je takenpakket is afwisselend en divers. Je maakt onderdeel uit van een team met 2 andere secretaresses en je bent onder andere verantwoordelijk voor:

  • Het agendabeheer en de ondersteuning van het team Keurmerken (6 projectleiders).
  • Diverse secretariële taken, waaronder het verzorgen van de correspondentie, het regelen van vergaderlocaties en documentbeheer.
  • Het plannen en voorbereiden van diverse vergaderingen en bijeenkomsten.
  • Verslaglegging van vergaderingen en bijeenkomsten en het bewaken van actiepunten.
  • Diverse administratieve taken en hulp bij het verbeteren van processen.

 

Zij bieden: salaris van €3.617,- obv 36 uur, eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantiegeld, goede pensioenregeling, hybride werken, parkeren naast het pand, thuiswerk regeling en budget om een thuiswerkplek in te richten, veel zelfstandigheid, gezellige collega’s en leuke uitjes!

 

Heb je interesse? Mail je cv naar Madeleine@meijerrecruitment.nl, ik bel je zsm met meer informatie!