Voor secretariële en managementondersteunende professionals

Projectsecretaresse – parttime

Voor een maatschappelijk betrokken bedrijf in Dalfsen ben ik op zoek naar een projectsecretaresse voor 12-24 uur in de week. Ze zijn al geholpen met iemand die per 1 september voor deze uren aan de slag wil, 12 uur is oké, maar 24 kan ook. Het kan ook een baan voor langere tijd worden en eventueel meer uren. Zeer flexibel in te vullen dus.

Belangrijk in deze baan is dat je handig bent met de computer en het leuk vindt om klantcontacten te hebben. Ze zoeken een doortastende dame die vooruit denkt en meedenkt een heel precies kan werken. Iemand die het leuk vindt om allerlei verschillende taken op te pakken en samen te kijken welke richting ze op willen gaan. Het is een bedrijf die in een fusie proces zit en die nog zoekende zijn welke weg ze willen gaan inslaan. Vind jij het leuk om hier in mee genomen te worden?

 

Je taken zijn:

-Subsidies aanvragen

-Offertes maken

-Offertes nabellen

-Rapporten digitaliseren

-Afspraken voor inspecties maken

-Klanten bellen, relatiebeheer, klantenbinding, kijken waar hulp nodig is.

-Documenten verzamelen, zorgen dat alles compleet is en er achteraan gaan wat je nog mist.

-Salaris is max €3422,- obv 36 uur.

 

Ben jij per 1 september beschikbaar en zie jij jezelf dit doen? Vind jij het prima om eerst tijdelijk aan de slag te gaan? Ben je handig met office 365? Dan zie ik graag je cv met foto tegemoet. Dat kan je mailen naar madeleine@meijerrecruitment.nl