Voor secretariële en managementondersteunende professionals

Secretaresse

Voor een interessant bedrijf in Utrecht zoek ik een enthousiaste secretaresse. Vind jij een veelzijdige, boeiende baan bij een bedrijf met leuke collega’s en een goede werksfeer belangrijk? Dan zoek ik jou!

 

De managers en adviseurs zijn veel op pad in de regio. Jij fungeert als de backoffice voor deze managers en adviseurs en werkt als ondersteuner voor de 3 managers. Je takenpakket is afwisselend. Je voert agendabeheer uit, plant overleggen in, bereidt deze voor en noteert de acties. Je regelt praktische zaken, zoals het organiseren van een teamdag of het verzenden van materialen.

Daarnaast verricht je ondersteunende werkzaamheden bij uiteenlopende projecten en overleggen in de regio. Hierbij kun je denken aan het maken en verzenden van de notulen en actielijsten, het administratieve beheer van het registratiesysteem, locaties boeken, organiseren van trainingen, enzovoort. Je ontzorgt de managers en teamleden waar nodig op het gebied van agendavoering.

Je komt te werken op het kantoor in Utrecht. Daarnaast zal van je verwacht worden dat je 1 keer per week aanwezig bent in Rotterdam. In overleg is thuiswerken ook mogelijk.

 

Ik zoek iemand met ruime, recente en relevante werkervaring als secretaresse.  Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en het officepakket kent voor jou geen geheimen. Je hebt affiniteit met administratieve processen en zorgvuldig plannen en organiseren doe je van nature. Je bent een multitasker, accuraat en met gevoel voor verhoudingen.
Je bent sociaal in de omgang, je kunt uitstekend samenwerken en ziet altijd kansen.

 

•    Een marktconform salaris (max. € 3.896,00 o.b.v. 36 uur, schaal 8 Rijks CAO) en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
•    Een afwisselende baan van 32/36 uur per week in een boeiende omgeving waar momenteel veel aan het  veranderen is.
•    Een flexibele werkomgeving en een regeling voor een thuiswerkplek.
•    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Zie jij jezelf dit helemaal doen en wil je meer informatie over het bedrijf en de vacature? Bel: 06-26764685 of mail je cv naar Madeleine@meijerrecruitment.nl en ik bel je snel!