Voor secretariële en managementondersteunende professionals

Senior Personal Assistant

Voor een groot, internationaal bedrijf in Amsterdam (Zuidas), zoek ik een zeer gedreven en zeer ervaren PA. Een senior die het leuk vindt om alles van A-Z te regelen voor een partner. Iemand die weet hoe het is om voor een hele drukke partner te werken en snapt dat iemand weinig tijd heeft en je zelf alles helemaal regelt. Zowel zakelijk als privé laat je alles vlotjes verlopen voor haar. Hele leuke, diverse functie waarbij je heel zelfstandig werkt maar ook met een collega (meer junior) samenwerkt. Het bedrijf is goed te bereiken met OV, 2 min lopen van het station en je kan je auto parkeren onder het bedrijf. De functie is voor 5 dagen, 37,5 uur, minder uren is niet bespreekbaar. In de toekomst wel 1 of 2 dagen thuiswerken. Nu volledig thuiswerken.

 

Taken:

-Zeer complex agenda management

-Inbox management

-Organisatie van binnenlandse – en buitenlandse meetings

-Reizen boeken en voorbereiden

-Facturen bijhouden, overzicht maken en alles up to date houden

-Presentaties maken

-Brieven/mails schrijven etc.

 

Je engels moet in deze baan goed zijn, evenals je analytische skills, je moet aan 1 woord genoeg hebben. Prettig bedrijf om voor te werken, goede werksfeer, leuke collega’s en er wordt veel gedaan voor het personeel.

Zie jij jezelf dit helemaal doen? Ben je een echt senior PA? Dan zie ik graag je cv en motivatie tegemoet. Salarisindicatie is €4250,- obv 37,5 uur, 13e maand, bonus. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het gaat om een vaste baan.